Bako Badkamers en Sanitair Showroom

 

Bako biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige badkamers, sanitair en badkamermeubelen. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw badkamerproject.

Onze collectie omvat zorgvuldig geselecteerde producten van bekende kwaliteitsmerken, waaronder Geberit en Hans Grohe. Bezoek onze showroom op Urk om uzelf te laten inspireren. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden en alle mogelijkheden met u door te nemen.

Of u nu op zoek bent naar een bad of een verfrissende douche, een badkamermeubel met of zonder accessoires, wij helpen u graag. Met behulp van geavanceerde 3D-ontwerpen visualiseren we samen met u de ideale indeling van de ruimte en de beschikbare opties. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw nieuwe badkamer eruit kan zien. Bovendien kunnen we u in contact brengen met betrouwbare lokale installateurs voor een vlekkeloze installatie.

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Pan 6 op Urk. Als u zeker wilt zijn dat onze specialist beschikbaar is, neem dan vooraf contact met ons op via het formulier of bel ons op 0527-788391.

In onze showroom kunt u de nieuwste innovaties op het gebied van sanitair ervaren, waaronder:

  • Hygi├źnische rimfree toiletten
  • Geavanceerde toiletten met geurafzuiging
  • Comfortabele Aquaclean toiletten
  • Stijlvolle baden en douchecabines
  • Elegante kranen en praktische badkameraccessoires
  • Functionele en fraaie badkamermeubelen
  • Hoogwaardige tegels en Fibo Trespo wandpanelen

Voor een vlekkeloze plaatsing van uw badkamerproducten, helpen we u graag door u in contact te brengen met betrouwbare lokale aannemers. Uw badkamerproject is bij Bako in goede handen, en samen met u maken we een gedetailleerd 3D-ontwerp dat uw visie tot leven brengt.

Ons portfolio

Neem direct contact op

Bel 0527 788 391 of vul onderstaand contactformulier in

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy beleid.