Fibo Trespo

FIBO TRESPO

De kant en klare wandpanelen van Fibo-Trespo zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van de wanden in sanitaire ruimtes. De wandpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een HPL toplaag. In de toplaag is een tegelmotief gefreesd, niet van echt te onderscheiden. Door de snelle verwerking van het product en het strakke eindresultaat wordt er tegenwoordig steeds vaker gekozen voor Fibo-Trespo in plaats van de traditionele wandtegel. Bovendien is Fibo-Trespo eenvoudiger te reinigen dankzij de gladde voegen en HPL toplaag die ongevoelig is voor schimmels. Deze panelen kunnen worden toegepast in bijna elke badkamer.

ONZE SHOWROOM

In onze showroom op Urk aan de pan 6 kunt u altijd lang komen om inspiratie op te doen bij onze verschillende badkameropstellingen die met deze wandpanelen geïnstalleerd. U kunt hier rechtstreeks vergelijken met traditionele tegels. Ook word u hier voorzien van advies op maat en kunt u een offerte laten maken voor uw situatie.

Plaatsing: Indien nodig kunnen wij bemiddelen met een aannemer die dit voor u kan plaatsen. Wij contacteren alleen betrouwbare partners met ervaring waar wij een langdurig goede relatie mee hebben zodat u kan rekenen op het beste product met de mooiste afwerking.

PORTFOLIO

Neem direct contact op

Bel 0527 788 391 of vul onderstaand contactformulier in

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy beleid.