Maatwerk kasten

Bako Urk is gespecialiseerd in vele verschillende en diverse maatwerk kasten, zoals schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten voor in de slaapkamer, werkkamer of hal in regio Urk - Emmeloord - Dronten. Maar ook wasmachinekasten, boekenkasten voor in de woonkamer, bijkeuken of in een andere ruimte. Ook losse schuifdeuren of schuifwanden behoren tot de mogelijkheden. Nieuw is de mogelijkheid om Led verlichting in de zijpanelen te laten monteren waardoor u uw kast volledig egaal is verlicht.

U bent altijd welkom in de showroom om onze kasten op maat te bekijken, maar om er zeker van te zijn dat de specialist aanwezig is kunt u van tevoren een afspraak te maken via het contactformulier onderaan deze pagina.

Meubel op Maat

Wij leveren ook maatwerk meubelen. Of u nu een mooi design TV meubel zoekt of een prachtig maatwerk bureau het is allemaal mogelijk. Met de GAAF! serie van Allure is het mogelijk. Nieuw in het Assortiment is een meubel op maat met een ingebouwde sfeerhaard

Hoe werkt het ?

In de realistische 3D-weergave van uw meubel of droomkast op maat komen uw wensen stap voor stap tot leven. U krijgt dan een goed beeld van het eindresultaat en u kunt tussentijds aanpassingen doen om uw inbouwkast op maat helemaal te personaliseren.

De indeling volledig volgens uw eigen wensen? Laat u inspireren en combineer stijlen tot de meest ideale indeling.
In de showroom van Bako Urk kunt u de schuifdeurkast, inloopkast, slaapkamerkast of draaideurkast op maat zien en geïnspireerd raken.

Inmeetservice

Om uw kast perfect te laten passen naar gelang de ruimte moet de kast op maat natuurlijk eerst ingemeten worden.

Onze professionele inmeetservice zorgt er voor dat uw schuifwandkast of inbouwkast volledig past. Dit doen we bij u thuis en zit bij de prijs ingrepen


Plaatsing

Onze huismonteurs plaatsen de kasten in uw ruimte, de medewerkers van Bako Urk begeleiden u bij dit proces.

Voor kasten op maat in de regio Lemmer - Emmeloord - Lelystad  bent u bij Bako Urk aan het juiste adres!

PORTFOLIO

LAAT U INSPIREREN

Neem direct contact op

Bel 0527 788 391 of vul onderstaand contactformulier in

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy beleid.