VELUX en ROTO Dakramen en Raamdecoratie

Bij Bako Bouw en Verhuurcentrum vindt u een ruim assortiment aan dakramen en raamdecoratie, waaronder de merken Velux en Roto.

Velux staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve designs. Naast dakramen biedt Velux ook lichtkoepels, uitvalramen en lichttunnels aan om uw huis nog mooier te verlichten. Daarnaast heeft Velux een uitgebreid assortiment raamdecoratie, zoals raamsverduistering en lamellengordijnen, om de lichtval in uw kamer perfect te regelen.

Ook het merk Roto heeft een uitstekende reputatie op het gebied van dakramen en raamdecoratie. Roto biedt dakramen met unieke draai-kiep functie en raamdecoratie die perfect past bij uw interieur. Of u nu op zoek bent naar meer daglicht in uw woning of juist naar een verduisterende oplossing, bij Roto vindt u altijd het product dat bij u past.

In onze showroom kunt u een kleine selectie van Velux en Roto producten bekijken en onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Maak vooraf wel even een afspraak, zo weet u zeker dat onze specialisten voor u klaar staan. Bij Bako Bouw en Verhuurcentrum bent u dus aan het juiste adres voor hoogwaardige dakramen en raamdecoratie van zowel Velux als Roto.

Neem direct contact op

Bel 0527 788 391 of vul onderstaand contactformulier in

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy beleid.