Bako Kozijnen Urk - Uw Specialist in Kozijnen

Kunststof Kozijnen

Bij Bako Bouw en Verhuurcentrum bieden we een breed scala aan hoogwaardige kunststof kozijnen. Onze producten zijn uitsluitend afkomstig van topmerken zoals Schüco, die jarenlange ervaring hebben in de branche.

Onze kunststof kozijnen zijn duurzaam, onderhoudsarm en bieden uitstekende thermische isolatie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat u de perfecte match voor uw huis kunt vinden.

Houten Kozijnen

We bieden ook een selectie van prachtige hardhouten kozijnen, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een klassieke uitstraling. Onze houten kozijnen zijn gemaakt van duurzaam, hoogwaardig hout en zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

Ongeacht uw keuze, al onze kozijnen worden geleverd met glas en we kunnen bemiddelen voor de plaatsing door een gerenommeerde aannemer.

Bezoek Onze Showroom

Kom langs in onze showroom aan De Pan 6 op Urk om onze producten in het echt te bekijken en deskundig advies te krijgen van ons vriendelijke team. We kunnen u informeren over de nieuwste technieken, zoals Dubbele HVL verbindingen en de verschillende HR waardes.

Neem Contact Op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons op 0527 788 391 of vul het onderstaande contactformulier in. We horen graag van u!

 

REALWOOD TECHNOLOGIE

DUBBELE HVL VERBINDING

PROFIELEN

Neem direct contact op

Bel 0527 788 391 of vul onderstaand contactformulier in

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy beleid.