Bako Tuin & Terras Vlonders

Welkom bij Bako Bouw en Verhuurcentrum, uw bron voor hoogwaardige vlonders die de perfecte mix van functionaliteit en esthetiek bieden. Onze vlonders zijn leverbaar in drie hoofdklassen: Naaldhout, Houtcomposiet en Hardhout, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past.

  • Naaldhout: Onze naaldhouten vlonders combineren duurzaamheid met een natuurlijke uitstraling. Ze zijn ideaal voor wie op zoek is naar een betaalbare optie die toch een warme sfeer creëert.

  • Houtcomposiet: De houtcomposiet vlonders combineren de natuurlijke schoonheid van hout met de onderhoudsarme eigenschappen van moderne materialen. Geniet van een prachtig oppervlak zonder de zorgen van schuren, schilderen en vlekken.

  • Hardhout: Voor de ultieme luxe en duurzaamheid bieden onze hardhouten vlonders een ongeëvenaarde uitstraling en prestatie. Deze klasse straalt tijdloze elegantie uit en gaat jarenlang mee.

Om ervoor te zorgen dat uw vlonder perfect past bij uw project en esthetische voorkeur, bieden we een scala aan kleuren en afwerkingen aan. Of u nu gaat voor een klassieke uitstraling, moderne chic of iets daartussenin, wij hebben de juiste opties voor u.

Wilt u uw buitenruimte transformeren met een prachtige vlonder? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier. Ons toegewijde team staat klaar om naar uw wensen te luisteren en een offerte op maat te maken voor uw project. Bij Bako Bouw en Verhuurcentrum streven we ernaar om uw dromen werkelijkheid te laten worden, één vlonder tegelijk.

Neem direct contact op

Bel 0527 788 391 of vul onderstaand contactformulier in

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy beleid.