Pext Overkappingen en Daksystemen bij Bako Bouw en Verhuurcentrum

Bent u op zoek naar de perfecte overkapping voor uw terras of afdak? Bij Bako Bouw en Verhuurcentrum bieden we een breed scala aan Pext-overkappingen en daksystemen. Of u nu de voorkeur geeft aan de natuurlijke uitstraling van Douglas hout of de moderne look van aluminium, we hebben een oplossing die bij uw stijl past.

 

Onze Pext Collectie

Onze Pext-collectie omvat zowel glazen als polycarbonaat daken, zodat u de perfecte overkapping voor uw buitenruimte kunt kiezen. Alle overkappingen en daksystemen worden geleverd met alle benodigde materialen, van bit tot schroef en lijm, zodat u niet hoeft te zoeken naar de juiste materialen. Bovendien kunnen we alles op maat leveren om het perfecte dak voor uw toepassing te creëren.

Bezoek Onze Showroom

Kom langs in onze showroom op Urk om onze prachtige Pext-demo te bekijken. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Voor prijzen en meer informatie kunt u langskomen of contact met ons opnemen.

Installatie

Bij Bako kunnen we ook in contact brengen met een lokale aannemer voor de plaatsing. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe overkapping perfect wordt geïnstalleerd.

Neem Contact Op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons op 0527 788 391 of vul het onderstaande contactformulier in. We horen graag van u!

Klik hier voor meer informatie over Lichtstraten

Klik hier voor meer informatie over Verandas en terasoverkappingen

Neem direct contact op

Bel 0527 788 391 of vul onderstaand contactformulier in

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy beleid.